!!! TOTALE UITVERKOOP !!!

Wegens overname 'Hempmade' door Rose & Jozefien.

Op 1 april 2017 is het exact 11 jaar geleden dat 'Hempmade' voor het eerst zijn deuren opende in Leuven, binnenkort is het voor ons tijd om de fakkel door te geven...

Bij deze willen wij jullie alvast bedanken voor het jarenlange vertrouwen en de support!
Wij hebben genoten van onze 'Hempmade' tijd en zullen het zeker missen, maar wij gaan ons nu verder richten op onze eigen, reeds bestaande, hennep collectie 'Up-rise Conscious Hemp Wear'
Wij zouden het uiteraard fijn vinden als jullie ons blijven 'liken' en 'volgen' op Instagram, Facebook en in 't echt : -)

Instagram UPRISE     &     Facebook UPRISE


En niet getreurd ! Hempmade blijft bestaan:
In de zomer krijgt Hempmade een nieuwe start met 2 nieuwe gezichten:
Rose & Jozefien
- die ook al enkele jaren meedraaien met ons en dus geen onbekenden zijn -
Wij wensen hen nu alvast heel veel succes en uiteraard net zoveel plezier als wij hebben gehad met Hempmade!

Na zoveel jaren hebben nog wij behoorlijk wat stock, samples, proto-types,...
Deze zullen wij de komende maanden aan zeer aantrekkelijke prijzen te koop aanbieden in onze winkel & deels online.

Dus: Wees welkom vanaf 1 april voor de start van onze uitverkoop !

Hopelijk tot binnenkort...
Peter & Nynke

//

Welkom bij Hempmade Online Store...

Eco & Fair Fashion for Men & Women...

“Get excited & shop online, we are open any time.”

Bij Hempmade zijn we ervan overtuigd dat fashion en ecologie elkaar niet hoeven uit te sluiten. In tegenstelling tot de meeste kledingwinkels kiezen wij voor milieuvriendelijk geteelde en geproduceerde vezels. Naast het gebruik van bio katoen, soja, bamboe en gerecycleerd polyester richten we ons in het bijzonder op hennep dat tal van voordelen oplevert voor zowel milieu als consument. 

Wij danken u alvast voor het bezoek aan onze website en uw betrokkenheid tot een beter milieu! Hier kan u steeds naar hartelust onze nieuwste eco-collecties ontdekken. Wij bieden u een tijdloos en origineel aanbod voor mannen en vrouwen. 

Komt u liever eens een kijkje nemen in onze Hempmade winkel? U kan ons steeds vinden op het volgende adres: Parijsstraat 14, 3000 Leuven. Wij zijn open van 11u tot 18u (uitgezonderd zondag).

Veel plezier!

Met vriendelijke groeten,
Peter, Nynke, Jozefien en Rose

Schrijf een review!

Dennis

Heel blij met mijn nieuwe t-shirts en sweater. Hennep zit echt veel lekkerder, voelt luchtiger en degelijker. Mooie dikke kwaliteit. Fijne persoonlijke service!!!

Eliane

Kleren hebben een heel mooie snit, mooie afwerking en mooie heldere kleuren. De maat is altijd een beetje een gok bij online bestellen maar deze valt normaal uit, zeker niet te klein, stof heeft ook lichte stretch. Super service ook; snelle levering, compact pakje zonder onnodige extra verpakking en werd tussentijds op de hoogte gehouden via mail.

Meer reviews

* Verplichte velden